wachten wachten wachten...
Door: marieke
Blijf op de hoogte en volg marieke
29 December 2006 | China, Peking
hier even een korte update vanaf het moment dat ik gister de douane door snotterde:)
nadat al die lieve mensen die mij aan het uitzwaaien waren gedag had gezegd ben ik op zoek gegaan naar het goede vliegtuig... wat toch verder lopen was dan verwacht. na een strenge controle mocht ik doorlopen naar het vliegtuig. ik het vliegtuig bleek ik een mega goede plaats te hebben voorin het. ik had een zee van beenruimte, toch een eigen tvschermpje (zat verstopt in de armleuning van mijn stoel) en een vrouw die om het half uur drinken kwam brengen... aan niets ontbrak het want na het eten kreeg ik nog een verwarmt vochtig boekje om mijn handen schoon te maken:P
uiteindelijk toch maar een poging gedaan om te slapen en dat lukte redelijk. wel heb ik nog even moeten snotteren na tijdens en na het lezen van het boekje dat eva had gemaakt... deed me zo goed en gelijker tijd werd ik er heel verdrietig van omdat ik jullie allemaal achterlaat.
tegen half 10 (tijd nederland +- half 3 's nachts)ben ik hier geland. aan mijn buurman had ik geen aanspraak want die was nogal op zichzelf dus heb een rustig vluchtje gehad. aangekomen in hong kong moest ik eerst alvast inchecken voor mijn vervolg vlucht en mocht ik de 10 uur daarna doen wat ik wilde. ik was eerst van plan op het vliegveld te blijven maar kwam er al snel achter dat daar niets te doen was. toen ontmoete ik 2 nedelanders die bij mij op de vlucht hadden gezeten die hetzelde hadden. we hebben een kaartje naar hong kong gekocht en in de trein kwamen we nog 2 mensen tegen. met zijn 5 zijn we in hong kong gaan rondlopen waar je niet heel gelukkig van word. het verkeer scheurt echt langs je heen als je niet goed oplet. ze hebben ook overal loopbruggen over de wegen. 's middags in grote stoelen beetje geslapen en toen naar de vertrekhal waar ons een grote verrassing te wachten stond... er was iets mis met het vliegtuig en mochten we nog eens 7 uur gaan wachten. we werden naar een lounche gebracht waar we gelebeld werden alsof we een kudde schapen zijn ofzo...:P
hier mochten we eten en is gratis internet en ik heb een plaatsje weten te krijgen:)
zo probeer ik een beetje tijd te doden wat nog niet echt lukt want moet nog 5 uur wachten. door de vertraging mis ik ook weer mijn aansluiting in auckland maargoed daar verzinnen ze maar iets op...
ik ga nu stoppen me weer even voegen bij de 4 andere nederlanders... en andere mensen even de kans geven hun mail te checken. ik laat snel weer wat van me horen als ik in nieuw zeeland ben aangekomen.
veel liefs marieke
dorien hoe gaat het met lynn en liz vond het zo moeilijk om ze daar zo achter te laten...
29 December 2006 - 12:42
Sassie:
Echt balen als je zo lang moet rondhangen op een vliegtuig. Maar wel een luxe stoel dus, dat is altijd goed. Nog ff voldhouden dus en dan lekker gaan genieten van NZ
Dikke kus -
29 December 2006 - 12:45
Martijn:
Ha, dus toch nog even Hong Kong in geweest?!! Je zal een leuke attractie zijn geweest met je blonde haar en je lengte.. :)
Sterkte met het wachten!!
x -
29 December 2006 - 12:59
Nati&gijs:
Lieve Marieke,
Wat een domper zeg dat je nu al de complicaties van reizen ondervind, misschien dat je voortaan nu niets meer daarvan zult ondervinden!! Hopen we dan maar. Wel fijn dat je al wat nederlanders hebt gevonden ja soort zoekt soort toch?!!!
Nou we horen snel hoe het verder daar gaat dus wachtse en kijk inderdaad uit met dat haar van je anders houden ze je daar!!!
Dike kus gijs&nati -
29 December 2006 - 13:36
Nadieh En Anoek:
Wat balen dat je zo lang moest wachten, maar wat fijn dat je al zo snel wat mensen hebt leren kennen. Dat maakt het wachten vast een stuk gemakkelijker! We hopen dat je reis verder goed verlopen zal!!
Liefs -
29 December 2006 - 13:58
Bart:
Hee Marieke! Succes met wachten nog even dan maar en alvast een goeie vervolgvlucht! -
29 December 2006 - 14:04
Mienke:
Zo dan heb je wel de tijd gekregen om je eerste reisgenoten goed te leren kennen.. ;) en leuk dat je direct een pc had om je belevenissen aan ons achterblijvers door te geven, dikke kus van een snipverkouden nichie -
29 December 2006 - 14:42
Marga :
Lieve Marieke, wat een geluk dat de verf watervast is.Bedankt voor je mail xxxx -
29 December 2006 - 16:22
Sofieke:
heeey mariekie... k heb je nog een sms gestuurd rond 2 uur maar je hebt hem niet ontvangen... doet de vodavone het toch niet daar? :S Kus -
29 December 2006 - 17:32
Claudia:
eeey meid!!
wat kloten dat je direct al vertraging hebt gehad etc..maar wel tof dat je al aanspraak hebt bij die andere nederlanders!ik hoop dat je een super tijd hebt en ik spreek je snel!!dikke kus
ps.sorry dat ik niet kon komen om je uit te zwaaien maar lukte echt niet:S:S.. -
29 December 2006 - 19:59
Marco:
hoi mariekje, ik ben blij dat je goed bent over gekomen.sterkte verder met je reis, en wees voorzichtig.
groetjes marco -
30 December 2006 - 03:33
Bert-jan:
he marieke wil je veel plezier wensen...
maar eerst sorry had je nog gesmst... (denk te laat/weet het bijna zeker)
want volgens mij zat je op dat moment in het vliegtuig...
maar via deze weg dan veel plezier en heel veel gave dingen beleven..
zal je site goed in de gaten houden..
want ben reuze benieuwd en een beetje jaloers op je dappere stoere tocht..
succes en plezier
liefs bj