weer op reis - Reisverslag uit Zutphen, Nederland van marieke schreuder - WaarBenJij.nu weer op reis - Reisverslag uit Zutphen, Nederland van marieke schreuder - WaarBenJij.nu

weer op reis

Door: marieke

Blijf op de hoogte en volg marieke

21 Juni 2008 | Nederland, Zutphen

Lieve allemaal

IK GA WEER OP REIS...

Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik in September begonnen met de studie Culturele Maatschappelijke Vorming in Utrecht. De eerste paar maanden heb ik heel erg moeten wennen aan de verplichtingen die ik ineens weer had. Toen ik eindelijke een beetje gewend was kwam ik er achter dat ik de studie niet heel erg leuk vond maar wilde doorzetten, het tweede jaar zou namelijk heel anders zijn. Toch hielt ik een beetje mijn twijfels houden en ben toen met 2e jaars studenten gaan praten. Die vertelde mij dat er helemaal niet zo heel veel ging veranderen. De laatste hoop die ik toen nog had was mijn stage. Ik heb een jaar lang met dak en thuisloze jongeren gewerkt. Dit vond ik erg leuk maar zie ik me niet in de toekomst doen. Ik heb toen besloten om te stoppen met de ze studie en opzoek te gaan naar iets nieuws. Ik ben bij een paar studies gaan kijken maar omdat ik het echt niet wist heb ik besloten volgend jaar niet te gaan studeren.
Omdat ik al langere tijd graag Spaans wil leren leek dit me een uitgelezen kans om het te doen. Ik vertrek daarom half september naar zuid Amerika. De precieze datum en land weet ik nog niet maar ik hou jullie op de hoogte.

Liefs marieke

• 21 Juni 2008 - 17:21

Anoek:

Neeee he mariek.. moeten we je weer missen :( snik snik! Maar verder vind ik het hartstikke tof;)! Slimme en ontzettend leuke beslissing! Veel liefs Anoek

• 21 Juni 2008 - 20:45

Bas:

Hey Marieke.
    jammer dat we je weer moeten missen hier in nederland, maar ik ben wel blij voor je dat je een beetje gaat weten wat je wilt gaan doen.
    gelukkig is het niet zo lang als de vorige keer.
    ik spreek je snel op msn.
    liefs bas

• 29 Juni 2008 - 21:37

Dorien:

He Mariek
    Heerlijk voor je,maar wij hopen je voor die tijd nog wel even te zien
    liefs van ons alle