regen regen regen
Door: marieke
Blijf op de hoogte en volg marieke
11 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
even een kort berichtje. ik zit nu in frans jozelf in het rainforst dus zoals je waarschijnlijk al kan raden regent het hier de hele dag. sinds ik uit nelson ben vertrokken heeft het alleen nog maar geregent. ik ben dinsdag uit westport vertrokken en door gereisd naar een plaatsje waarvan ik de naam niet meer weet. daar hebben we overnacht en een feestje gehad met zijn alle. de jongens moesten als meisje komen en de meisjes moest ites maken van een vuilniszak.
vandaag naar frans jozelf afgereisd waar ik morgen een glacier ga beklimmen. het is hier heel mooi maar omdat het steeds zo slecht weer is word alles afgelast dus ga ik zaterdag morgen weer verder. de rest horen jullie snel ben namelijk aan het aanklooien met de foto's
dikke kus
11 Januari 2007 - 08:22
Gerri-Anne:
Lieve Mariek,
Nou hier is het niet veel beter met het weer. Vandaag is er stormalarm! Windkracht 9 en heel veel regen. Gezellig bij de openhaard! Het klinkt allemaal heel goed wat je schrijft en alle leuke dingen die je daar beleeft. Ben je de ideale Nieuw-Zeelandse boer nog niet tegengekomen? Een dikke kus uit het koude, winderige Nederland. Gerri-anne en de rest -
11 Januari 2007 - 09:57
Milou:
Ha marieksma ;)
ik zit nu op school en ben even op de computer. ik zal een zonnedansje voor je doen in de hoop dat het daar droog word haha.
ik denk veel aan je dikke kus milou -
11 Januari 2007 - 14:01
Mieke:
liefje, jij zegt regen, regen, regen, maar hier is het storm, storm, storm.Ga de hele dag lekker niet naar buiten. Zit met smart te wachten op de foto's.Heb eenfantastische foto uit jouw boek gezien van fr.jo.gl. geniet ervan. liefs en dikke kus mieke -
11 Januari 2007 - 18:15
Eva:
Hey Marieksma,
Ik dans met mijn zusje mee! Twee dansen beter dan 1 ;) en hopen op zon!O ja... weet je nog die man van de Efeze... Die zit bij mij op sporten :D zal hem de groetjes van je doen hihi
kussie van je net geen zussie ;) -
11 Januari 2007 - 21:25
HJ En Sas:
Regen, regen, regen, ben je daar nou helemaal voor naar de andere kant van de wereld gereisd? Had je hier ook wel met je rugzak kunnen rondtrekken, hihi. Ik hoop dat het weer snel beter wordt.
knuffel -
11 Januari 2007 - 23:22
Dorien:
lieve marieke
naast regen hebben wij hier ook storm ,dus geen aktiviteiten.Kijken uit naar je volgende mail blijft leuk om je zo te volgen liefs kus van ons -
14 Januari 2007 - 17:47
Nati&gijs:
He Marieke,
Jeetje zeg je nou vuilniszakken?? Daar gaat je reputatie, maar ach je gaat ook weer eens terug naar NL en hier weet niemand daar wat vanaf!!!
Nou wij wachten wel op de foto's van je vuilniszakkenavontuur, misschien slaat die mode ook wel aan hier in kikkerland!!! Zouden we best wel wat aan hebben hoor met dit rotweer!
Nou wijffie tot snel weer, geneit, kusjes gijs&nati